Bridget Jones-a

Sista inlägget var ett smula gnälligt men jag har rätt gnälla i det här också (även om det handlar om ett helt annat slags gnäll): jag är sjuk! Toksjuk!
Ok, jag mår lite bättre nu, annars skulle jag inte sitta vid datorn och blogga. Har dock legat på högra sidan i en säng i ett sovrum på 15 kvadrat på Östermalm sedan i fredags kväll och snorat upp x antal näsdukar. Och tyckt väldans synd om mig själv. Hej och hå. Det är galet tråkigt att vara sjuk. Har dessutom skickat iväg lagom virriga mail till eventuella praktikgivare och framstått som en virrpanna utan like. Där fick jag för att jag ville vara effektiv och duktig och hålla deadline med 39 graders feber! Hade en lång debatt med mig själv om jag skulle attacha en förklaring i mailen typ "hej oj jag är sjuk ledsen brukar inte vara så här sen och virrig ärligt" men tänkte samtidigt att det lät som dåliga bortförklaringar, fastän det var sant. De sorgliga förklaringarna fick till sist vara med i mailen, även om jag uttryckte mig lite bättre. Fast det jag skrev betydde ju egentligen "hej oj jag är sjuk ledsen brukar inte vara så här sen och virrig ärligt". Bä!

Nu när Bridget Jones inte är het längre är det ute att Bridget Jones-a, dvs virra runt och tro att det översätts till söt bortkommenhet och sen ändå komma undan med det. Har aldrig gillat att Bridget Jones-a. Har till och med blängt på folk som gjort det och tyckt att de har varit grymt oprofessionella. Och nu är jag en själv. Fastän det inte är ok längre.

Nu ska jag dricka te (är SÅ trött på te!) och försöka pilla lite på hemtentan som ska vara inne om en vecka. Skulle helst vara ledig i helgen.

Dagens bästa: Inget "vad ända in i helgonaland håller du på med, hönshjärna?!"-mail/telefonsamtal från eventuella praktigivare. No news is good news?
Dagens sämsta: Earl Grey smakar gammal unken häst. Old Grey Earl Horse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback