Golden God of Journalism

Första dagen på redaktionen och festen som följde efteråt var mycket händelserik och rolig. En medarbetare fick på stöten för att han kallade Jan Guillou the golden god of journalism. Vi var några stycken som inte kunde nicka med i bifall. Ganska många, faktiskt. Det blev en hel del goda drinkar och en massa skvaller från tidningsbranschen. Riktigt riktigt roligt!

Tyvärr är jag segare idag än vad jag hade planerat. Två kaffe utan mjölk (argh!) och tre Polarbröd har inte heller done the trick. Nu har jag drygt tre timmar på mig att få tag i ledamöter och statsråd för att prata om en motion i kommunfullmäktige. Ja, jag tycker att det är exakt lika spännande som det låter. Skulle mycket hellre läsa nya Cosmo men det får vänta.

Ikväll ska jag packa till Paris! Vädret i helgen ska bli 9-11 grader och uppehåll, vilket duger fint för mig. Hade i och för sig inte gråtit av ilska om det hade varit 18 grader och sol som för två år sedan. Blir alltså ingen trench och ballerinas utan jeans och stövlar, kanske ett par shorts. Och ett par stora, svarta solglasögon! Andra halvan av väskan lämnar jag tom. Oui, tänker försöka shoppa livet av mig.

Dagens bästa: Just nu är jag glad över att det är plusgrader ute.
Dagens sämsta: Min varannan-vatten fungerade inte riktigt hela vägen. Och det känns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback