Blonda blåbär

Intervjuade precis Annika Lantz angående hennes nya medverkan i P4 när jag plötsligt slogs av hur lik hon är Ann Söderlund.  Samma ögon, samma mun, samma näsa och samma hår. Visst är det helt sjukt?


image109
Ann Söderlund till vänster och Annika Lantz till höger. Eller var det tvärtom?

Hej, jag heter Therése och jag är Facebook-aholic

Jo, det är sant. Bättre sent än aldrig har jag sållat mig till skarorna som måste kolla sin Facebook åtminstone varannan timme. Har hittat flera gamla kompisar från både högstadiet, gamla jobbet och gymnasiet och sånt känns ju jättekul.

Kom och hälsa på mig vettja, du hittar min profil
här.

Ikväll blir det liten kräftskiva i parken och imorgon ska jag vintage-shoppa mig sönder och samman på Söder. Weekend, I love.

Modeveckan-favorit numero två

Den andra favoriten har, naturligtvis, också med färggradienter att göra. Styleins fantastiska t-shirt-klänning är precis lika fin i verkligheten, pillade på den på +46. Elin Nyström, som står bakom märket, log mest artigt men jag misstänker att mitt kommande färggradient-beroende lyste i ögonen på mig - som en madman.

image108

Mörk eller ljus, det är frågan. Finfina bilder från modefeber.se.

Modeveckan-favorit numero uno

Tack och lov att modeveckan är över, höll jag på att säga. Det är en stressig, om än superrolig, vecka men jag var helt slut varje kväll efter alla intryck. Nu sitter jag här på redaktionen och börja så sakta landa. Två favoriter från modeveckan har också lyckas urskilja sig, båda handlar om färggradienter. Jag kommer att börja knarka färggradienter när de äntligen når affärerna. Favorit nummer ett var skorna på Dagmars visning. Har snokat och fått reda på att det var visningens stylist som själv såg till att färga de svarta sandalerna från Vagabond. Om de kommer ut på marknaden för oss andra är ännu inte klart. Om Vagabond är smarta finns de tillgängliga - pronto.


image107

Svettig modevecka

Modeveckan har landat med massor av visningar. Och det är en svettig vecka som ligger framför oss, inte bara för att det är tropiskt klimat, schemat är dessutom späckat. Ida Sjöstedt fick inviga Berns igår, det var en lekfull och glad kollektion. Läs mer här.

Nu ska jag snart iväg på Stylein, Hope, Dagmar, Carin Wester, Helena Hörstedt och Bea Szenfeld. Puh!


image106

Ida Sjöstedt hänger gärna på playan nästa sommar.

Nja...

Kanske är jag helt efter men det här är iallafall dagens sjukaste nyhet för mig. Sedan ett par månader tillbaka finns nämligen Diet Coke Plus ute på den amerikanska marknaden. Skillnaden mellan vanlig light-cola och Diet Coke Plus är att den här är berikad med extra vitaminer och mineraler. Den innehåller bland annat 12 % av det dagliga behovet av B6 och B12 och 10% av zink och magnesium.

Vad hände med att ploppa en vanlig vitamintablett?

image105

Uggs revival

Kan för övrigt meddela att jag troligen hittat höstens drömstövlar från Vagabond. Bara en liten löning masar sig in på kontot ska de nog få följa med hem.

Dessutom såg jag ett par UggsTopShop, de finns i
nätbutiken också. Vore - faktiskt - himla skönt om de blev ansedda heta igen och jag slapp alla blickar från fashionistas i vinter när jag traskar fram i mina gamla exemplar. Annars får de väl fortsätta glo, inga andra skor fungerar på mina stackars sönderfrusna tår.

Ja, jag lever

Hej alla söta som har hört av sig till mig och undrat ifall jag kanske råkade köra över kanten på Amalfi-kusten och rakt ner i blöta havet. Jag lever och har hälsan. Just nu är jag väldigt varm och sjukt kaffesugen där jag sitter på jobbet och producerar utav bara attans. Bilder från både blöt västkust och somrigt Rom är på gång.

H&M tänker för övrigt
fortsätta satsa på ekologisk bomull. Den här nedan är min favorit, även om den påminner om en liknande klänning från i våras (som jag för övrigt såg fyra exemplar av på stan i Paris men nada än så länge i Stockholm).


image104