Stella-stryk

Herregud vilken hysteri! Glöm Robbie Williams, glöm Darin, glöm....tja, the Beatles. Mini-beatlen Stella McCartney slår dem allihop med hästlängder. Idag är det ingen som pratar om bränderna i Frankrike eller homofoba präster. Det är bara Stella som gäller. Och kanske framförallt: vilka kläder man fick tag i.

Med tanke på de senaste veckornas hysteri inför dagens hysteri förstod jag att det skulle bli som ett zoo på 400 H&M-butiker över hela Sverige. Valde med flit bort H&M på Hamngatan för jag ville inte hamna i den värsta frenzyn...och det gjorde jag nog inte heller av
Aftonbladets bilder att döma. Tro mig, det var illa där jag var också. Kl 09.50 var kön säkert 100 meter. 09.55 kollapsade kön och alla tryckte sig mot dörrarna. Klockan 10 trodde jag att min sista stund var kommen. Trettio sekunder över tio höll jag i en small och en medium av den blåa tröjan med sidenband. Smallen passade perfekt och den medium som jag hängde tillbaka hamnade aldrig på galgen, den hängde i luften i kanske en mikrosekund innan två tjejer grabbade tag i den och började slita. För livet.

Har ont i hela kroppen efter mörbultningen men såhär i efterhand var det värt det. Behöver inte ens gå och träna idag, brände säkert 700 viktväktarpoäng därinne. Det är inte varje dag man råkar på Stella-stryk för en blå tröja med sidenband! Som för övrigt är alldeles, alldeles underbar.

Äger ingen digitalkamera men Sara har tagit några kort på sin H&M-upplevelse här. Japp, det där är min tröja också!

26807-2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback