U-land

Nu är jag på plats på Kungsholmen. I vår nya lägenhet! Det står flyttkartonger överallt och vi har inget kök än men det känns ändå helt underbart. Vad som saknas är telefon och nät. Och så har vi inte fått några nycklar till vare sig tvättstuga eller källarförråd. Kungsholmen är med andra ord ett mindre u-land just nu. Enda lösningen är att sitta i skolan hela dagarna för att kunna kolla mailen en gång i sekunden. Tyvärr kan man knappast sitta på JMK och fånsurfa - det är liksom inte läge att läsa skvaller när grannarna omkring en pluggar tt-språk eller pressetik. Hoppas att kabelkillen hittar till u-landet snabbt!

Imorgon är det salong på
SalongK.se. Om inte Emma Andersson dyker upp finns chansen (eller risken) att jag måste agera sminkmodell åt Jonas Wramell. Vilket ju inte är helt fel, det blev superfint sist. Tyvärr ska jag inte på nån fest på kvällen utan reafynda en tavla på IKEA. I Skärholmen.

Skulle kanske försöka trycka in en vinträff nånstans iallafall. En bra sminkning får ju inte gå förlorad sådär.

Dagens bästa: Har kommit på en vinkel till mitt bidrag i skoltidningen. Inte en dag försent!
Dagens sämsta: Har sovit jättedåligt. Inte för att låta som en uppskärrad tant  som förtittat sig på "Andarnas makt" men det knäpper konstigt i köket. Och så låter det som om det står nån och flåsar i ett hörn när jag ska sova.



Kommentarer
Postat av: Kattis

Vart pluggar du någonstans?

Postat av: therése

På JMK i Stockholm. Ska bli skönt med sommarlov! :)

2006-06-02 @ 11:48:03
URL: http://theresetexterar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback