Reunion!

Idag kom kylan tillbaka till Stockholm. Och regnet. Och rynkan mellan mina ögonbryn. Det är sjukt vad vi svenskar och vårt humör är beroende av vädret. Eller är det bara jag? Om inte solen skiner och fåglarna kvittrar (men inte för högt) när jag vaknar är det mörka moln inte bara på himlen och utan också ovanför mitt huvud.

Hoppas på sol till helgen, ska på
re-union med min gamla högstadieklass. Det ska bli jätteroligt att se alla ige och se vad alla har haft för sig. Vet om åtminstone två som har fått barn. Min kompis D berättade att hennes syster varit på återträff för några år sedan. På skoj hade någon frågat hur många som suttit inne på kåken. Till någras förvåning - eller fasa - åkte några händer upp i luften. Funderar på vem i min klass som har blivit en gangster. Återkommer med rapport senare.

Idag har H&M för övrigt räddat min dag. Ingen utlovad bonuscheck i sikte än men väl en ögonbrynspenna för 25 spänn! Har alltid svurit vid Body Shops men så här några dagar innan den 24 kändes hundringen som ett ekonomiskt hål i plånboken. Ett sånt där hål där man ropar "hallååå!" och får inte mindre än tre ekande "hallååå!" tillbaka. Köpte tveksamt en second best på H&M men är galet nöjd. H&M är det bästa som finns, så är det bara.

Dagens bästa: Åt American Crunchies müsli med blåbär nyss, och det är galet gott.
Dagens sämsta: Min medhavda lunchlåda började framåt eftermiddagen lukta kräk. Inte så najs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback