Trendig Timell

Det är himla roligt med Aftonbladets och Expressens bilagor. Efter en lång, stressig vecka är de perfekt läsning att varva ner till, innan älskligen kommer hem och det blir stressa av till Systemet och Ica och gud är klockan redan sju?!

Expressen börjar dessutom ta igen sig efter Ebba von Sydows avhopp. Nu är jag ju inte hennes största fan men hon brukar ha bra koll. Annika Leone minns jag från Veckorevyn och hennes krönika där hon dissade Canada Goose var klockren. Och modig. Nu har hon ju halva Östermalm efter sig. Kan det bero på det som hon hukande sprang in på Myrorna på Söder i går? Är rätt säker på att det var hon. Lagom maskerad i mössa och långt ifrån närmsta CG.

Bilagorna har också mycket som är gemensamt. Paparazzikort på kändisar som gapar fult när de äter tacos eller myspyser med sin minst lika kända flickvän/pojkvän på stranden. De obligatoriska bilderna på Blonda Tjejen från Dokusåpan finns också alltid där. Upptäckte dock en ganska kul sak i bilagorna i helgen som inte är det minsta lika. In fact, de är rakt opposita.

Expressen hade en lista på Sveriges 10 sämst klädda kändisar. En av dem var Martin Timell, som fick sina fiskar varma för att han var klädd i en skjorta som nog bräcker det mesta färgmässigt. På plats nummer fyra fick Martin följande motivering: "Alla män som ens tänkt tanken på att äga eller bära en spexigt mönstrad skjorta borde straffas på något sätt".

I Aftonbladet syntes som vanligt Sofi Fahrman i en moderiktig, djärv ensemble. Sveriges bäst klädda kvinna enligt Café är hon också. Så varför får Martin Timell skit när han i själva verket är lika trendig som Sofi Fahrman? För de har väl uppenbarligen handlat i samma affär?

                           
                              

Dagens bästa: Dagen-efter-pizza. Det blev rätt sent igår.
Dagens sämsta: Hörde igår att våren kommer till Stockholm i slutet av april. Borde tänkt efter före innan jag flyttade hit.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

håller med!
förresten så brukar hans söner ha på sig hans tjocktröjor i skolan. hum.

Postat av: therése

Åhå! Inside-information! :)

2006-02-13 @ 16:39:03
URL: http://theresetexterar.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback